Zahvala Ivice Koprivnjaka vjernoj publici

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ivica Koprivnjak, doajen dramskog amaterizma Belišća, odlučio se zahvaliti svojoj vjernoj belišćanskoj publici, koja ga je pratila kroz pedeset godina njegovog amaterskog rada, izvedbom predstave “Đuka Begović” prema poznatom romanu Ivana Kozarca.

Ova višestruko nagrađivana predstava u Koprivnjakovoj izvedbi i ovaj put uprizorena je maestralno uz pomno, ali i jednostavno postavljenu scenu u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg u petak, 14. listopada 2016. godine. Uz veliku posjećenost kazališne redovite publike u dvorani su bili i članovi njegove obitelji i rodbine. Sva slojevitost psihološke kompleksnosti Kozarčeva “Đuke Begovića” ponovno je zasjala u jednostavnosti i dubini Koprivnjakove interpretacije i opet na nov način oduševila publiku i kritiku.

Na kraju predstave u ime Amaterskog kazališta Belišće za pedeset godina uspješnog amaterskog rada zahvalio mu je predsjednik Željko Čorba, a predsjednik Sabora amaterskih kazališta Slavonije i Baranje Branko Puhek izrazio je zadovoljstvo i čestitke na dugogodišnjem prijateljstvu i zajedničkom djelovanju. Oduševljeni pljesak publike na kraju odraz je želje da Ivica Koprivnjak još dugo godina nastavi sa svojim radom u Amaterskom kazalištu Belišće.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Foto: Tin Lacković

Ostavite komentar

Skip to content