Večer s BelAmijem

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kao što je i bilo najavljeno, u subotu 10. lipnja 2017., u dvorani Glazbene škole u Belišću, održan je lijep i dubokim iskrenim emocijama nabijen koncert Muškog pjevačkog društva BelAmi, našeg belišćanskog. BelAmijevci su bili domaćin jednog predivnog druženja. Prvo: sa svojim obiteljima koje su napokon mogle i slušno uvjeriti se da njihovi supruzi, očevi, braća, djedovi, sinovi zaista uživaju pjevajući i pjevaju s užitkom. A drugo: združili su se s drugim sjajnim i neobičnim ansamblima, pa je to rezultiralo jakom sinergijom izvođača i brojne publike.

Maestra Aleksandra Čeliković Cvidrak, zborovođa BelAmija, okupila je brojne pjevače-amatere u raznovrsne ansamble, pa su tako prošle 2016. godine i nastali, kronološkim redom: Ansambl CroArte iz Darde, Trio PROFESSORES u sastavu Ana Stanković, klavir, Aleksandra Čeliković Cvidrak, vokal i sada, Mirna Skokić, violina te MPD BelAmi.

Osim njih nastupili su i Tamburaški sastav „Traženi“ i naša domaća uzdanica Zvonimir Iveković.

Organizaciju koncerta potpomogli su Grad Belišće, Centar za kulturu Sigmund Romberg i Turistička zajednica grada Belišća.

Tko nije bio, propustio je priliku otići sretan i bogat.

Tko je bio, otišao je pjevajući…

Autor teksta: Aleksandra Čeliković Cvidrak
Foto: Darko Jančikić

Ostavite komentar

Skip to content