U Centru za kulturu dodijeljena priznanja najuspješnijima u sportu grada Belišća u 2017. godini

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 26. siječnja 2018. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg održana je prigodna svečanost na kojoj su proglašeni najuspješniji u sportu grada Belišća u protekloj godini, a u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Belišća.

Prema odluci Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Belišća priznanja su dobili sljedeći pojedinci i sportski kolektivi:

PERSPEKTIVNA MLADA SPORTAŠICA
– SARA BLAŽEVIĆ – Odbojkaški klub “Belišće”

PERSPEKTIVNI MLADI SPORTAŠ
– NIKOLA MARAVIĆ – Košarkaški klub “Belišće”

ZASLUŽNI SPORTSKI DJELATNIK
– MILAN BORIĆ – Udruga športskih ribolovaca “Podravac” Bistrinci

NAJBOLJI SPOTRSKI KOLEKTIV
– STRELJAČKO DRUŠTVO “STJEPAN PETNJARIĆ”

NAJBOLJA SPORTAŠICA
– ANA BERKE – ŠAHOVSKI KLUB “BELIŠĆE”

NAJBOLJI SPORTAŠ
– MARKO JELKIĆ – Kajak klub „Belišće“

Svečanosti su, uz zamjenika gradonačelnika grada Belišća Domagoja Varžića, prisustvovali i gradonačelnik grada Valpova Matko Šutalo, glavni tajnik Športske zajednice OBŽ-a Dubravko Ižaković sa suradnicima, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Đakova Tihomir Benke te brojni drugi sportski dužnosnici.

U svome obraćanju zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić čestitao je svim sportašima na uspjesima postignutim u protekloj godini te im zaželio mnogo dobrih rezultata u novoj zahvalivši im što su svojim rezultatima doprinijeli tome da Belišće protekle godine bude Europski grad sporta, a ove godine dio Europske regije sporta Slavonija i Baranja.

Za dugogodišnji rad na razvoju i promicanju sporta u gradu Belišću Zajednica športskih udruga grada Belišća dodijelila je priznanja BRANKU KAPTALANU i dr.med. ZDENKU SALAJIĆU.

Plaketa i priznanje za 60 godina uspješnog djelovanja dodijeljena je KUGLAČKOM KLUBU “ŽELJEZNIČAR” Belišće, a za 65 godina STRELJAČKOM DRUŠTVU “STJEPAN PETNJARIĆ” Belišće i ŠAHOVSKOM KLUBU “BELIŠĆE”.

Ovom je prigodom Športska zajednica Osječko-baranjske županije, a na prijedlog Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Belišća, dodijelila plaketu JOSIPU KALEMU iz Odbojkaškog kluba “Belišće” za unapređenje i razvoj odbojke.

U ime svih ovogodišnjih dobitnika priznanja zahvalio se Milan Borić.

U glazbenom su dijelu programa nastupili Meri Andraković, Frane Šerić, Adalbert Gyerek Bela, Lucija Šimić, Sandra Stubičan, Matej Vidranski, Lana Loknar, Ana Šikić te članovi Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta, a program je vodila Tea Kozina.

Svečanost je završena obraćanjem predsjednika Zajednice športskih udruga grada Belišća Milana Zamaklara i zajedničkim fotografiranjem.

Tekst: Grad Belišće
Foto: Tin Lacković, Bojan Molnar

Ostavite komentar

Skip to content