Proglašeni najuspješniji sportaši i sportski kolektiv grada Belišća

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 8. 1. 2016. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg u Belišću održana je prigodna svečanost na kojoj su proglašeni najuspješniji sportaši u protekloj godini. Organizator svečanosti je Zajednica športskih udruga grada Belišća čiji je predsjednik Milan Zamaklar na početku pozdravio sve sudionike – sportaše, sportske djelatnike i prijatelje sporta i njihove goste među kojima je bila i Mirna Rajle Brođanac, višestruka hrvatska prvakinja u veslanju, s preko 60 različitih odličja s domaćih, svjetskih natjecanja i tajnica Školskog Športskog Saveza Osječko-baranjske županije.
Slavlje sportaša je uveličao i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić koji je sportašima čestitao na postignutim uspjesima u protekloj godini i zaželio mnogo dobrih rezultata u novoj.

Za ugodnu atmosferu protkanu glazbom pobrinuli su se Tomislav Slačanac, Petra Sušić i Pjero Maltar, polaznici Glazbene Škole, Zabavni orkestar Amaterskog kazališta te solisti, Valentina Gjerek, Ivana Belcar, Ana Šikić i Lana Loknar mlada odbojkašica OK Belišća. Inspirativan tekst pisma Frana Zamaklara, mladog gimnastičara, upućenog sportskom uzoru, olimpijcu Ivici Kosteliću, s univerzalnom porukom o uzvišenosti bavljenja sportom, pročitala je Silvija Kifer.

Uz dobitnike sportskih priznanja koje im je dodijelio Izvršni odbor Zajednice Športskih udruga, bila je ovo prigoda da se uruči plaketa Nogometnom klubu „Hrvatski Sokol“ iz Bocanjevaca, povodom 60. obljetnice djelovanja. Iz ruku Mirne Rajle Brođanac, posebno priznaje za uspjehe postignute s mlađim selekcijama Košarkaškog kluba Belišće primio je trener Mario Koprivnjak, a plaketu Športske zajednice Osječko-baranjske županije Željko Čorba, predsjednik Udruge športskih ribolovaca Belišće, koji se u ime svih dobitnika zahvalio na priznanjima i čestitkama.
Svečanost je završena zajedničkim fotografiranjem i druženjem uz prigodan domjenak.

DOBITNICI PRIZNANJA ZA NAJBOLJE REZULTATE U 2015.GODINI

– PERSPEKTIVNA MLADA SPORTAŠICA
Barbara Abramić – Streljačko društvo „Stjepan Petnjarić” Belišće
– PERSPEKTIVNI MLADI SPORTAŠ
Jakov Mlinarević – Sambo klub „Belišće”
– ZASLUŽNI SPORTSKI DJELATNIK
Krešimir Albrecht – Teniski klub „Belišće”
– NAJBOLJI SPORTSKI KOLEKTIV
Streljačko društvo „Stjepan Petnjarić” Belišće
– NAJBOLJA SPORTAŠICA
Maja Sudar – Kajak klub „Belišće” Belišće
– NAJBOLJI SPORTAŠ
Marko Jelkić – Kajak klub „Belike” Belišće

Ostavite komentar

Skip to content