Premijera predstave “U našem podrumu”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 31. ožujka 2023. godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se premijera komedije “U našem podrumu” Dramskog studija mladih Amaterskog kazališta Belišće. To je ujedno i posljednja predstava 43. Belišćanskog dramskog memorijala.

U kraljevićevim odajama dozvoljeno je raditi sve osim jedne stvari – odlaziti u podrum. Iako zabranjen, podrum često dobiva posjete. Kraljevićevo pronalaženje ljubavi te izbivanje iz dvorca učinit će podrum zanimljivim mjestom radnje i centrom događanja. Tko? Kada? Zašto? Upoznajte sve likove i saznajte što se dogodilo u njihovu podrumu.

Dramski studio mladih AK Belišće kroz radionice i vježbe prošao je prilagođenu edukaciju o osnovama scenske igre i glume. Svojom igrom i zabavom postigli su ono što danas nazivamo predstavom. Važno je napomenuti da se ansambl sastoji isključivo od ženske populacije, koja u tome nije vidjela problem. Predstava je komičnog duha, a bavi se pitanjem nesporazuma koji je prisutan svugdje oko nas. Dovoljan je jedan krivi trenutak da priča promijeni smjer kretanja. Svaki lik svoj je arhetip te na određene načine pokušava doći do svoga cilja. U predstavi glume Ana Dora Bajto, Laura Vrban, Ines Majdenić, Josipa Krišković, Mirjam Šipek, Iva Šafran, Nora Pastulović, Julianna Popović, Vendi Vicić i Lana Činčak. Tekst i režiju za predstavu potpisuju Dorian Vicić i Ana Dora Bajto, a za kostime i scenografiju zadužene su Dorija Lilion i Ivona Čačulović.

Svoje ulaznice, po cijeni od 3 eura, možete rezervirati na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Ostavite komentar

Skip to content