Premijera Amaterskog kazališta Belišće: komedija “Ljubav na prvi pogled”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 1. lipnja 2018. godine, na završnoj večeri jubilarnog 40. Memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje, u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg, u 20 sati u dvorani Centra za kulturu predstavit će se domaćini, Amatersko kazalište Belišće, koje će premijerno izvesti komediju Fadila Hadžića “Ljubav na prvi pogled”. Režiju potpisuje dugogodišnji aktivan član Amaterskog kazališta i nagrađivan glumac Ivica Koprivnjak. Uz režiju, Koprivnjak nosi ulogu gospodina Koste, a u ulozi gospođe Marije odlično se snašla Jadranka Berak.

U lijepo namještenoj građanskoj sobi živi gospođa Marija Trkulja – Gazivoda, žena čije lice karakterizira opuštenost osamljenice. Silno bi željela da u njezin život uđe usoba s kojom bi mogla podijeliti radost, intimu, romantične trenutke, a ne isključuje se ni zajednički život. Gospođa je udovica, pokopala je dva muža, a odluči novog muškarca potražiti preko oglasa. Na oglas se javi gospodin Kosta Bandula, višestrukog zanimanja, dotjeran, uvija se od finoće, iako, po svemu sudeći, to i nije njegova prava narav.

U nizu komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera, započinje radnja ove predstave kroz koju vas, od ekspozicije, zapleta, kulminacije, peripetije do samog raspleta vode Ivica Koprivnjak i Jadranka Berak. Ovo je komedija koja će vam pružiti užitak i zasigurno ostati dugo u sjećanju.

Cijena ulaznice je 15 kuna, a rezervirati možete u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content