Predstava za djecu “Lara u svijetu životinja”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva Vas na vrlo zanimljivu i poučnu predstavu za djecu “Lara u svijetu životinja” u izvedbi Kazališta “Smješko” iz Zagreba u subotu, 3. veljače 2018. godine, s početkom u 11.30 sati.

Edukativna predstava “Lara u svijetu životinja” ekološkog sadržaja kroz zaigrani pristup djevojčice Lare upoznaje i uči djecu o hrvatskim autohtonim i zaštićenim divljim životinjskim vrstama. Izlet u prirodu možda i nije svima najdraža stvar, ali kada iza svakog stabla ili ispod svakog kamena pronađete njihove stanovnike, stvari postaju itekako zanimljive. Klepetan Rodan, missica Risica, gospođa Šišmišica i zec Martin Lijepouhi samo su neki od šumskih likova koji će najmlađima, ali i onima malo starijima, na zabavan način dati pokoji savjet o očuvanju prirode i njenih stanovnika.

„Lara u svijetu životinja“ autorski je tekst Hrvoja Zalara, a dinamičnu igru životinjskih i ljudskih likova vode Vini Jurčić, Robert Španić i Marija Šegvić u ulozi djevojčice Lare.

Predstava je namijenjena djeci od 5 godina i starijima, a zabava je zagarantirana i za mame, tate, bake, djedove… Subotnje prijepodne provedite u kazalištu, stvorite uspomene, zabavite se te ponešto i naučite.

Cijena ulaznice je 10 kuna, a rezervirati možete u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail centar.romberg@gmail.com i službenu Facebook stranicu Centra.

Ostavite komentar

Skip to content