Održana predstava za djecu “Lara u svijetu životinja”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dvorana Centra za kulturu Sigmund Romberg u Belišću, u subotu, 3. veljače 2018. godine bila je rezervirana za predstavu za djecu “Lara u svijetu životinja” u izvedbi Kazališta “Smješko” iz Zagreba.

Edukativna predstava “Lara u svijetu životinja” ekološkog sadržaja kroz zaigrani pristup djevojčice Lare predstavila je publici neke od hrvatskih zaštićenih divljih životinjskih vrsta.

Djevojčica Lara nije bila oduševljena izletom u prirodu s roditeljima, no stvari su postale itekako zanimljivije kad je na čaroban način počela razgovarati sa životinjama – hrčkom, risicom, rodanom, šišmišem i zecom. Ove životinje na zabavan su i poučan način naučile Laru i publiku o nekim svojim karakteristikama te dale pokoji savjet o očuvanju prirode i životinja. Lara je na kraju izleta bila očarana prirodom, a posebice njenim stanovnicima. U predstavi nije nedostajalo ni veselih glazbenih brojeva, a popunjenom dvoranom odjekivao je smijeh brojne djece i odraslih.

„Lara u svijetu životinja“ autorski je tekst Hrvoja Zalara, a dinamičnu igru životinjskih i ljudskih likova vodili su odlični Paola Slavica, Robert Španić i Marija Šegvić u ulozi djevojčice Lare.

Tekst: Tea Kozina
Foto: Tin Lacković

Ostavite komentar

Skip to content