Nastavljene 38. Rombergove glazbene večeri

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 21. studenoga 2014. godine, u nastavno-sportskoj dvorani održana je treća večer ovogodišnjih 38. “Rombergovih glazbenih večeri” pod nazivom “Osmjeh i pljesak, molim”, a u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće. Ovo je jedini program natjecateljskoig karaktera i publici se predstavilo 20 izvođača s 18 skladbi.

Sve nazočne u dvorani pozdravio je zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić, koji je svim natjecateljima zaželio puno sreće, a publici ugodnu večer.

Stručna komisija u sastavu: Valentina Gyerek, prof. glazbene kulture, dugogodišnja vokalna solistica Kazališta i pobjednica mnogih ovakvih natjecanja, Nada Kavicki, Voditeljica Centra za kulturu Valpovo i članica Kazališta i Stjepan Čehajić, glazbenik i čovjek s 25 godišnjim iskustvom na području glazbe i glazbene tehnike, najboljima je proglasila duet Meri Andraković i Bete Sudar, drugo mjesto pripalo je Jakovu Mađariću, dok je treće mjesto zauzeo Zoran Jugovac.

Posjetitelji u dvorani, koji su glasovali putem glasačkih listića, dodijelili su jednaki broj glasova Jakovu Mađariću i Lani Loknar koji su na taj način dijelili prvo mjesto. Najbolji su bili nagrađeni vrijednim nagradama, koje su osigurali Grad Belišće i Amatersko kazalište, a uručila ih je ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg Silvija Kifer. Sve soliste pratio je Zabavni orkestar Kazališta u sastavu: Zvonimir Iveković, gitara, Željko Čorba, bas gitara, Davor Novaković, klavijature, Stjepan Jambrović-Štef, bubnjevi i Stjepan Pavoković, udaraljke, a program je vodila Ana Šikić.

Završna večer ovogodišnje manifestacije održat će se u petak, 28. studenoga, u Velikoj vijećnici grada Belišća u 20 sati u programu pod nazivom “Rombergovih 55”.

Ostavite komentar

Skip to content