Održana Plesna večer uz Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 29. srpnja 2016. godine, na dan kada je rođen poznati američki skladatelj Sigmund Romberg, koji je odrastao u Belišću i čiji su roditelji bili začetnici kulturnog života grada Belišća, održana je plesna večer na terasi Kazališne kavane u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće.

Program je održan u sklopu manifestacije “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” u izvedbi zabavnog orkestara Amaterskog kazališta Belišće u sastavu: Zvonimir Iveković (vokal i solo gitara), Željko Čorba (bas gitara), Davor Novaković (klavijature), Stjepan Pavoković (udaraljke), Dominik Stanković (bubnjevi) i Adalbert Gyerek-Bela (truba). Brojnim posjetiteljima predstavili su se i dugogodišnji vokalni solisti Ana Šikić i Ivica Koprivnjak.

Plešući uz taktove popularnih evergreena oduševljeni posjetitelji proveli su ugodnu ljetnu večer, a mnogi su se na taj način prisjetili nekad održavanih plesnih večeri na terasi ondašnjeg Kazališta. Veliki interes za ovu plesnu večer pokazao je da građanima Belišća i susjednih mjesta nedostaje ovakav vid zabave.

Tekst: Silvija Kifer
Foto: Tin Lacković

Ostavite komentar

Skip to content