Održana plesna večer uz Zabavni orkestar Amaterskog kazališta

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Članovi Amaterskog kazališta Belišće i ovog su petka, 6. srpnja 2018. godine, sugrađanima poklonili prekrasnu glazbenu večer ispunjenu plesnim melodijama u izvedbi Zabavnog orkestra AK Belišće i solista. Naime, u sklopu manifestacije “Mali grad, veliki ljetni doživljaj”, a u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg, održana je plesna večer u kafiću na belišćanskom bazenu.

Voditelj Zabavnog orkestra Zvonimir Iveković (gitara), Davor Novaković (klavijature), Željko Čorba (bas gitara), Adalbert Gyerek Bela (truba), Marko Glavica (akustična gitara), Leo Ižaković (bubnjevi), Denis Knežević (bubnjevi) i Matej Vidranski (bas gitara) izvedbom mnogih domaćih i stranih popularnih glazbenih uspješnica rasplesali su publiku i oživjeli duh “plesnjaka” kakvi su se nekad održavali u Belišću. Vokalni solisti Ana Šikić, Višnja Mihaljević, Viktorija Bašić, Zvonimir Iveković, Ivica Koprivnjak i Marko Glavica oduševili su izvedbama brojnih poznatih pjesama. Ljetnu večer na bazenu dodatno je uljepšao i posebno uređen prostor za koji su zaslužne djelatnice Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Mnogi stariji prisjetili su se duge i drage tradicije održavanja plesnih večeri na nekadašnjoj terasi Kazališta. Različite generacije pokazale su interes za ovakav oblik događanja, a ples je i sada, kao i nekada, omiljen oblik zabave, opuštanja i druženja.

Foto: Darko Jančikić

Ostavite komentar

Skip to content