Koncert “Vanna acoustic”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ovogodišnje 42. Rombergove glazbene večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg otvorit će renomirana hrvatska glazbena diva – Ivana Vrdoljak Vanna, uz glazbenu pratnju Gorana Kovačića i Miroslava Lesića Lesiquea.

Koncert “Vanna acoustic” održat će se u petak, 2. studenog 2018. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu. Vanna svojim posebnim, elegantnim i snažnim glasom i prepoznatljivim glazbenim opusom dugi niz godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu. U Vanninoj karijeri mnogi su uspjesi, priznanja i nagrade. Među ostalim, godine 2001. predstavljala je Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije na kojem je osvojila deseto mjesto. Porine za najbolju žensku vokalnu izvedbu osvojila je 1999. i 2000. godine, a pobjednica je ovogodišnjeg 65. Zagrebačkog festivala s pjesmom Najbolji ljudi, za koju je ujedno i autorica glazbe i teksta. Vanna, poznata kao pjevačica zagrebačkog dance sastava ET, kao i po uspješnoj solo karijeri, za Belišće priprema vrhunsku glazbenu poslasticu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice, po cijeni od 50 kuna možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu, na broj telefona 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr te Facebook stranici Centra.

42. Rombergove glazbene večeri, manifestacija s dugogodišnjom tradicijom, ove godine kulturni život grada Belišća obogatit će četirima vrhunskim i raznolikim glazbenim programima. Cijeli program 42. Rombergovih glazbenih večeri pogledajte OVDJE.

Ostavite komentar

Skip to content