JAVNI POZIV: prijava na 5. Belišćanski dječji festival Vedrofon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U želji da se u Belišću ponovno pokrene glazbeni dječji festival i oživi belišćanska tradicija dječje festivalske pjesme, Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća i Centar za kulturu Sigmund Romberg pokrenuli su 2014. godine projekt pod nazivom Belišćanski dječji festival Vedrofon.

Ove godine održava se 5. Belišćanski dječji festival Vedrofon te organizatori pozivaju sve dječje zborove da se prijave i sudjeluju na 5. Vedrofonu koji će se održati u nedjelju, 20. svibnja 2018. godine, u nastavno-sportskoj dvorani OŠ Ivana Kukuljevića u Belišću s početkom u 17 sati.

Zborovi trebaju pripremiti dvije pjesme, a preporuča se da jedna od njih bude nova i skladana za ovaj festival. Najuspješniji zborovi i najbolja nova skladba bit će nagrađeni, a svim sudionicima Vedrofona jamčimo puno vedrine, zabave i druženja uz pjesmu.

Propozicije festivala Vedrofon nalaze se u nastavku Javnog poziva, a možete ih pogledati i na www.belisce.hr, www.cks-romberg.hr, Facebook profilu Vedrofon i službenoj Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg. Rok za prijave je do 1. svibnja 2018. godine.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 031/333-524 ili na mail adresu vedrofon.hr@gmail.com.

Propozicije Vedrofona

Vedro pjevajmo

Ostavite komentar

Skip to content