Humanitarnim koncertom otvorena nova kulturna sezona

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 7. rujna 2018. godine, započela je nova kulturna sezona Centra za kulturu Sigmund Romberg. U suorganizaciji s Hrvatskim društvom skladatelja (ZAMP) i Amaterskim kazalištem Belišće koncert humanitarnog karaktera održao je perspektivni glazbeni sastav Glazbeni odgoj. 

Glazbeni odgoj u sastavu: Nenad Dandić (vokal), Zoran Podobnik (bas gitara), Saša Cigić (solo gitara), Borna Bakaran (bubnjevi) i Filip Dandić (ritam gitara) uspjeli su našu mnogobrojnu publiku osvojiti svojim obradama domaćih i stranih pop-rock hitova. Za ovu prigodu, kao gost, na pozornici pridružio im se i mladi, talentirani Jakov Dandić te, svima nam poznati, Vladimir Palijan Pašo.

Cijena ulaznice bila je simboličnih 10 kuna, a sav prihod od ulaznica i donacija koje su posjetitelji mogli darovati, na inicijativu izvođača, biti će upućen međunarodnoj organizaciji “Marijini obroci”. Ova organizacija osigurava obroke u području obrazovanja za djecu u 15 najsiromašnijih zemalja svijeta. Marijini obroci trenutno hrane 1.257.278 djece, a sva prikupljena sredstva doprinijet će ovoj plemenitoj misiji upravo za njih, kojima je to najpotrebnije.

Foto: Zaim Saljiji

Ostavite komentar

Skip to content