Gostovanja Dramskog ansambla odraslih AK Belišće

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Članovi Dramskog ansambla odraslih Amaterskog kazališta Belišće, svoju turneju ovosezonskih gostovanja, započeli su 19. listopada 2018. godine na devetoj Međunarodnoj smotri hrvatskih društava koja se održala u Somboru. Komedijom „Ljubav na prvi pogled“, autora Fadila Hadžića, Ivica Koprivnjak i Jadranka Berak očekivano su oduševili i dobro nasmijali brojnu publiku, pritom opravdavajući svoju već dobro poznatu reputaciju i izvrsnu glumačku izvedbu. Istom predstavom, koja je premijerno izvedena na 42. Memorijalu Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje početkom lipnja ove godine, Dramski ansambl sudjelovao je i na 36. Smotri kazališnih amatera Slavonije i Baranje u Bošnjacima, 3. studenog 2018. godine, gdje je za najbolje odigranu žensku ulogu u predstavi stručni žiri odabrao upravo našu Jadranku Berak.

Za kraj ovogodišnje turneje, Dramski ansambl odraslih s predstavom “Ljubav na prvi pogled”odlazi na gostovanje u Viljevo, 25. studenog 2018. godine, na 2. kazališnu večer Kazališno-dramske udruge “Drski” Viljevo.

Za realizaciju predstave na gostovanjima zadužena je tehnička ekipa Amaterskog kazališta Belišće, a šaptačice u predstavi su Nevenka Blažević i Nada Kavicki.

Foto: Vlado Jung

Ostavite komentar

Skip to content