Gnijezdo s 1000 pisanica i predstava “Jaje” u Belišću

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U subotu, 15. travnja 2017. godine, u gradu Belišću održana je tradicionalna uskrsna manifestacija “Gnijezdo s 1000 pisanica”.

Organizatori manifestacije su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori Centar za kulturu Sigmund Romberg, Matica umirovljenika grada Belišća i Društvo “Naša djeca” Belišće.

Manifestaciju je otvorio zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić koji je svima prisutnima poželio ugodne blagdane. U blagdanskom ozračju mali i veliki građani Belišća ponovno su oživjeli i osjetili radost Uskrsa. Manifestacija je započela u 10 sati ispred Caffe bara “2 you” gdje je, u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg, održana predstava za djecu „Jaje“ Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka koja je privukla velik broj djece te ih nasmijala i zabavila.

U 11 sati je zamjenik gradonačelnika Belišća, Domagoj Varžić, s uskrsnim zečevima otkrio veliko gnijezdo s 1000 pisanica koje su djeca s radošću tražila u travi. U gnijezdu se nalazilo i 10 posebno označenih jaja za koje su mališani koji su ih pronašli dobili prikladne uskrsne paketiće.

Posjetitelji su mogli razgledati i pronaći nešto za sebe i na gospodarskom sajmu organiziranom povodom uskrsnih blagdana.

Ostavite komentar

Skip to content