Glazbeni odgoj – humanitarni koncert

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nova kulturna sezona u Centru za kulturu Sigmund Romberg započinje humanitarnim koncertom renomiranog glazbenog sastava s našeg područja. U petak, 7. rujna 2018. godine s početkom u 20 sati, svoj glazbeni opus predstavit će Glazbeni odgoj, za sve znalce, radoznale i ljude dobrih namjera.

Glazbeni odgoj čine Nenad Dandić (vokal), Zoran Podobnik (bas gitara), Saša Cigić (solo gitara), Borna Bakaran (bubnjevi) i Filip Dandić (ritam gitara). Sastav već šest godina nastupa na brojnim događanjima na kojima izvodi obrade domaćih i stranih pop-rock hitova, s naglaskom na balade. Na ovom koncertu publika će u ugodnoj atmosferi dvorane Centra za kulturu uživati u dobroj glazbi i omiljenim melodijama za sve generacije.

Cijena ulaznica je simboličnih 10 kuna, a sav prihod od ulaznica, na inicijativu izvođača, bit će upućen međunarodnoj organizaciji “Marijini obroci”. Ova organizacija osigurava obroke na mjestu obrazovanja za djecu u 15 najsiromašnijih zemalja svijeta. Marijini obroci trenutno hrane 1.257.278 djece, a sva prikupljena sredstva doprinijet će ovoj plemenitoj misiji za najpotrebniju djecu svijeta. Ulaznice možete u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na  broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

Pozivamo sve zainteresirane da svojim dolaskom podrže ovaj zanimljiv i kvalitetan glazbeni sastav, kao i plemenit cilj međunarodne organizacije “Marijini obroci”.

Ostavite komentar

Skip to content