Džentlmeni i Stjepan Jeršek Štef održali koncert “Pjesma i tambure”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ovogodišnje 41. Rombergove glazbene večeri u petak, 17. studenog 2017. godine, nastavljene su tamburaškim koncertom pod nazivom “Pjesma i tambure”. Svojim iznimno popularnim pjesmama publiku u prepunoj dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg oduševili su i dirnuli Džentlmeni i Stjepan Jeršek Štef.

Džentlmeni i Stjepan Jeršek Štef rado su primljeni izvođači u Belišću i okolici što je pokazala i brojna publika koja je na dvosatnom koncertu zajedno s glazbenicima zapjevala neke od njihovih najpoznatijih i najslušanijih pjesama. Glazbenici su tijekom koncerta prigodnim pjesmama odali počast žrtvama Vukovara u večeri uoči obljetnice pada ovog grada heroja.

41. Rombergove glazbene večeri nastavljaju se četvrtim programom – natjecanjem pjevača amatera “Belišćanski superglas” u petak, 24. studenog 2017. godine s početkom u 20 sati. Natjecanje se ove godine održava jubilarni 20. put, a svake godine izaziva veliko zanimanje kako natjecatelja, tako i publike. Ulaznice po cijeni od 15 kuna možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, na mail centar.romberg@gmail.com ili na Facebok stranici Centra.

Tekst: Tea Kozina
Foto: Zaim Saljiji, Tin Lacković

Ostavite komentar

Skip to content