„Djevojka koja nestaje“ izvedena u Belišću

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Proteklog petka, 4. prosinca 2015. godine, belišćanska publika imala je priliku uživati u kazališnoj predstavi „Djevojka koja nestaje“ u izvedbi Teatra Susret iz Splita.

U predstavi, održanoj u sklopu Adventa u Belišću, likove igraju Ivana Gudelj i Duško Modrinić, dvoje mladih i talentiranih hrvatskih glumaca. „Djevojka koja nestaje“ zahtjevna je i duhovita priča koja govori o problemu suvremene djevojke čiji se svijet odudara od ovog našeg. Glumeći kći, majku, oca, psihijatra, psihoterapeutkinju, djeda, skitnicu Ivana i Duško prikazali su cijeli spektar zanimljivih karaktera i dijaloga. Kroz duhovite scene, publika je dobila uvid u problematiku takozvane indigo djece što je vrlo intrigantna tema.

Zanimljivo je spomenuti kako je otac mlade glumice Ivan Gudelj, poznati hrvatski nogometaš, također gostovao u Belišću dan ranije, i to predstavljajući svoju biografsku knjigu „Ivan Gudelj – Hajdučka priča“.

Ovom predstavom nastavila se uspješna sezona u novouređenom Centru za kulturu Sigmund Romberg, u kojemu predstoje sljedeći događaji: Božićni koncert Glazbene škole Belišće 14. prosinca i Božićna priredba učenika Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće 21. prosinca.

Tekst: Silvija Kifer
Foto: Tin Lacković

Ostavite komentar

Skip to content