Dječji tjedan – predstava “Ježeva kućica”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ Savez Društava “Naša djeca” Hrvatske u suradnji s DND-ima u gradovima i općinama već više od trideset godina prvi puni tjedan u mjesecu listopadu organizira Dječji tjedan. Nizom aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu.

U našem gradu, Dječji tjedan održava se pod organizacijskom palicom Društva “Naša djeca” Belišće, a Centar za kulturu Sigmund Romberg i ove se godine vrlo rado priključio programu. U petak, 5. listopada 2018. godine s početkom u 18.00 sati, u dvorani Centra za kulturu gostuje Kazalište Smješko iz Zagreba s predstavom za djecu “Ježeva kućica”. Ova predstava pravi je mali mjuzikl, s originalnom glazbom nastalom prije dvadesetak godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu zaista vrijedi pogledati. Režiju potpisuje Tea Gjergjizi-Agejev, a igraju Jelena Hadži-Manev, Helena Kalinić i Hrvoje Zalar.

Osim prekrasne i svima drage priče o simpatičnom ježu koji svoj skromni dom voli više od ičega na svijetu, sve posjetitelje očekuje i kratka predstava iznenađenja.

Ulaz je slobodan.

Ostavite komentar

Skip to content