Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće: “Bajka o maslačku”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U sklopu manifestacije “Uskrs u Belišću” u organizaciji Turističke zajednice grada Belišća u subotu, 31. ožujka 2018. godine, s početkom u 10.00 sati na terasi ugostiteljskog objekta “Romberg pub” u Belišću (Vij. S. H. Gutmanna 12), Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće izvest će predstavu Sunčane Škrinjarić “Bajka o maslačku”. Režiju predstave potpisuje Ivica Koprivnjak.

U predstavi igraju: Dorotea Tibinac, Mirjam Šipek, Tanja Crnogaj, Emanuela Balog, Lora Pandurić, Gabrijela Talić, Petra Bublić, Ines Majdenić, Nora Markota, Nora Pastulović, Dora Ledinšćak, David Belcar, Ina Cvetković, Krešimir Petrović, Ivano Pavlović, Ema Marković, Julijana Bajtl i Ena Strugačevac. Za maštovitu izradu kostima zaslužna je Ruža Prelčec iz “Čipke” j.d.o.o., dok su za tehničku realizaciju zaduženi Zvonimir Iveković i Dominik Špoljarić.

“Bajka o maslačku” uprizorenje je poznatog djela Sunčane Škrinjarić, “Plesna haljina žutog maslačka”. Svake godine u šumi cvijeće priređuje raskošan bal. Svi odijevaju najljepše i najsvečanije haljine, no postoji i cvijet koji nitko ne primjećuje zbog njegove neuglednosti – maslačak. Na koji je način maslačak ipak zablistao na balu i svojom ljupkošću zasjenio uzvanike, pogledajte u ovoj dirljivoj bajci o ljepoti, nježnosti i dobroti koju svatko nosi u srcu. Pridružite nam se u zajedničkom veselju i podržite mlade glumce Amaterskog kazališta Belišće.

Ostavite komentar

Skip to content