Đani Stipaničev i Renata Sabljak: “Najljepše melodije svijeta”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ovogodišnje 41. Rombergove glazbene večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg u Belišću koncertom “Najljepše melodije svijeta”otvorit će poznati hrvatski izvođači Đani Stipaničev i Renata Sabljak uz glazbenu pratnju profesora Vladimira Babina.

Đani Stipaničev, poznati kazališni tenor i zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, i pjevačica i kazališna glumica Renata Sabljak na pozornici Centra za kulturu zapjevat će u petak, 3. studenog 2017. godine, s početkom u 20 sati, koji će svojim prodornim, prepoznatljivim i milozvučnim glasovima zasigurno oduševiti publiku.

Rombergove glazbene večeri, manifestacija s dugogodišnjom tradicijom, središnji je glazbeni događaj u Belišću, a ove godine kulturni život grada obogatit će s čak pet vrhunskih i raznolikih glazbenih programa. Sigmund Romberg, osoba čije ime nosi cijela manifestacija, kao i belišćanski Centar za kulturu, rođen je prije 130 godina u Mađarskoj, odrastao je u Belišću, a svojim opsežnim glazbenim stvaralaštvom uvrstio se među svjetski priznate glazbenike.

Cijeli program 41. Rombergovih glazbenih večeri pogledajte OVDJE.

Ulaznice, po cijeni od 30 kuna za “Najljepše melodije svijeta”, možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu na broj telefona 533-274 ili na e-mail centar.romberg@gmail.com.

Ostavite komentar

Skip to content