Četvrta večer 41. Memorijala – komedija “Ti si moj najdraži teret”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Po prvi put u Belišću, u okviru 41. Memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg, publici će se predstaviti Diletantsko kazalište Pentravci iz Zagreba. U petak, 5. travnja 2019. godine, s početkom u 20 sati, gosti iz Zagreba zaigrat će komediju “Ti si moj najdraži teret” autora Vjekoslava Dominija. U predstavi igraju Snježana Drkulec, Nikola Kuzmičić i Igor Mikulčić, a predstavu je režirao Branko Mikac.

Poslije trideset godina bračnog života, žena, frizerka, namjerava ostaviti muža, bankovnog službenika, jer je nesretna u braku. Žali se da joj je muž “ko ljubavnik nikakav, a ni dete joj nije naredil”. Ozbiljne novce nikad nije znao zaraditi i život joj je kraj njega jako skroman. Sve u svemu, sasvim je nesposoban za svakodnevni život. On se brani moralnošću, pa navodi svoje silno poštenje, nepotkupljivost i odricanje od stjecanja materijalnih dobara. Iz žestokih sukoba, koji su na trenutke tragikomični, doznajemo da su supružnici Picukarić karakterno različiti i žive u dva suprotna svijeta. Hoće li njih dvoje ipak naći faktor pomirbe i dovoljno jak argument za daljnji suživot, pogledajte u komediji “Ti si moj najdraži teret”.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna možete rezervirati u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content