Svečani završni koncert “Nek’ pjesme poteku”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće te uz podršku Grada Belišća i Osječko-baranjske županije u petak, 24. studenoga 2023., u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se završni svečani program 46. Rombergovih glazbenih večeri pod nazivom “Nek’ pjesme poteku”.

Završna večer 46. Rombergovih glazbenih večeri, u izvedbi Zabavnog orkestra Amaterskog kazališta Belišće i solista, bit će večer na kojoj će publika moći uživati u poznatim glazbenim hitovima domaćih i stranih izvođača. Na ovom svečanom završnom koncertu nastupit će i acoustic duo GemJams – Valentina i Vjekoslav Pavlović. Priznanja za amaterski rad primit će Nenad Mikić, za 30 godina, Ana Šikić, za 20 godina, Andreja Kristić, za 20 godina i Marko Glavica, za 5 godina.

Ulaznice, po cijeni od 3 €, možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na telefon 031/533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook ili Instagram stranici Centra. Možete ih kupitii i u pretprodaji u računovodstvu Centra.

Ostavite komentar

Skip to content