Repriza komedije “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnice”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg Belišće u četvrtak, 27. listopada 2022. godine, s početkom u 20 sati, bit će održana repriza komedije “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnica”. Praizvedba predstave, dobro poznate belišćanske skupine Babe bez kočnica, izvedena je 24. rujna 2022. godine na otvorenju 2. Mjeseca komedije u Belišću. Zbog velikog interesa i popularnosti, predstava će biti ponovno izvedena za sve one koji nisu imali prilike prisustvovati premijeri.

Ova životna komedija nastala je gotovo preko noći, iz neobaveznih druženja članica skupine. Babe bez kočnica od 2009. godine svojim raznolikim nastupima šalju poruku da život i u zlatnoj dobi može biti veseo i kvalitetan. Voditeljica skupine, redateljica i autorica teksta predstave je Zdenka Zbanatski, a uz nju u predstavi još igraju Anica Puljek, Ana Mihaljević, Ankica Jelkić, Stanka Krznarić i Kaja Antolović. Šaptačica u predstavi je Nevenka Blažević, a inspicijentica Nada Kavicki. Babe bez kočnica ovu predstavu posvetile su dragoj preminuloj članici Moriki Šimić.

Publiku očekuje dobra zabava i puno smijeha jer Babe bez kočnica pokazuju i dokazuju kako nikada nije kasno započeti glumačku karijeru. Predstava se održava u suradnji sa Centrom za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskim kazalištem Belišće, a uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije.

Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati na telefon 533-274, e-mail rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content