Premijera predstave za djecu “Nezadovoljna bubamara”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva vas na premijeru predstave za djecu “Nezadovoljna bubamara” u četvrtak, 28. travnja 2022. godine u 18 sati, u dvorani Centra. Predstavu će izvesti Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće pod vodstvom Sandre Glasovac, a povodom obilježavanja Dana grada Belišća.

Predstava je nastala prema istoimenom tekstu Sunčane Škrinjarić u režiji Sandre Glasovac. Iako prekrasna, mala bubamara nije zadovoljna svojim izgledom, zbog čega upada u razne zgode i nezgode. U predstavi glume mlade glumačke snage belišćanskog kazališta: Julijana Bajtl, Lucija Šušak, Sonja Majdenić, Patricia Katušić, Katja Zlojić, Gloria Popović, Emily Maras, Iva Huis i Gabriela Talić. Za scenografiju i kostime zaslužni su djelatnici Centra za kulturu. Ova čarobna i šarena predstava, iako najzanimljivija djeci, oduševit će i starije posjetitelje, te ju nikako ne trebate propustiti.

Ulaz je besplatan. Svoja mjesta možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Ostavite komentar

Skip to content