Premijera predstave “Kal slavonski”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Centar za kulturu Sigmund Romberg i Amatersko kazalište Belišće pozivaju Vas na premijeru predstave “Kal slavonski” u izvedbi Ivice Koprivnjaka i Fabijana Štefića, koja će se održati u četvrtak, 23. rujna 2021. godine, s početkom u 18:00 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Tema ove drame sudbina je čovjeka koji je pokušavao ostvariti svoje ambicije na surov način. Posljedica toga je težak život, nezadovoljstvo i nemogućnost ostvarenja komunikacije s bliskim osobama. Tekst predstave dramska je prilagodba pripovijedaka Ivana Kozarca. Režiju i dramatizaciju proze potpisuje Ljiljana Silađi. Predstava je obogaćena plesnim nastupom Josipa Štefića i Ivane Pavoković, a šaptačica je Ada Komaromi.

Premijerna izvedba predstave ujedno je i županijska smotra pred službenim selektorom za 61. Festival hrvatskih kazališnih amatera.

Besplatne ulaznice potrebno je rezervirati na telefon Centra za kulturu Sigmund Romberg 031/533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili Facebook Centra. Predstava će se održati poštujući epidemiološke mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH.

Ostavite komentar

Skip to content