Predstava “Ja, trudnica”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 18. ožujka 2022. godine u 20 sati, na početku 42. memorijala Dragutina Merca – Nunoša i Ivana Nikolnikova – Vanje, komediju “Ja, trudnica”, donosi nam Kerekesh teatar iz Varaždina.

Zanimljivu priču o trudnoći, prema tekstu Đine Jakir, ispričat će nam Ana Begić Tahiri i Jan Kerekesh, koji ujedno potpisuje i režiju ove predstave.

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. To su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala postavljati, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje testom za trudnoću, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete rezervirati svakim radnim danom od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra. Programi će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Ostavite komentar

Skip to content