“Pidžama za šestero” za početak 38. memorijala Nunošu i Vanji

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće večeras, 13. svibnja 2016., službeno je otvoren 38. Memorijal Dragutina Merca – Nunoša i Ivana Nikolnikova – Vanje. Nunoš i Vanja velikani su belišćanskog dramskog amaterizma, a ovaj memorijal čuva uspomenu i sjećanje na njihov ogroman doprinos u razvoju kulture u Belišću.

Kako i priliči ovakvom memorijalu, svečano je i službeno otvoren fantastičnom predstavom “Pidžama za šestero” u izvedbi članova HNK Osijek. Ova izvanredna komedija do suza je nasmijala brojnu publiku u prepunoj dvorani Centra za kulturu. Predstava je prepuna komediografskih zapleta, zabuna i prijevara, a radnja se vrti oko nedopuštenih seksualnih veza što je stvorilo pregršt komičnih situacija. Sjajne izvedbe glumaca nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

38. Memorijal službeno je otvorio zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić, a program se nastavlja sutra gostujućom predstavom “Dnevnik Ane Frank”. Program cijelog Memorijala pogledajte OVDJE.

Tekst: Tea Kozina
Foto: Tin Lacković

 

Ostavite komentar

Skip to content