Održana premijera predstave za djecu “Svađa godišnjih doba”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U četvrtak, 15. prosinca 2022. godine, održana je premijera predstave “Svađa godišnjih doba” u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Predstava je nastala prema nagrađivanoj slikovnici učenice Lane Vujnovac, a redateljica je Karmen Soldo. U predstavi glume: Lena Kamenko, Sara Tibinac, Nikol Kapetanović, Lorena Vujnovac, Ena Anočić, Nikola Baketarić, Izah Balog, Ela Barišić, Sofija Butenko, David Dojkić, Marija Đakovac, Antonio Jerbić, Matej Lacković, Filip Maričić, Leona Petrović, Jana Skelac, Tara Solanjski, Marta Šikić, Marta Berečić, Paula Balentić i Mihael Kiš. Za scenografiju i kostime zaslužni su djelatnici Centra za kulturu.

Predstava je pretpremijerno izvedena čak četiri puta i to za učenike Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće, djecu Dječjeg vrtića Maslačak Belišće i roditelje učenika koji glume u predstavi. Tjedan uoči premijere, u Kazališnoj kavani, postavljena je izložba slikovnice “Svađa godišnjih doba” Lane Vujnovac te su je svi posjetitelji imali prilike pogledati i pročitati.

Publika svih generacija uživala je u ovoj predivnoj, čarobnoj i zanimljivoj predstavi učenika 4. d razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće koji su pokazali izniman entuzijazam i talent za glazbu i glumu.

Foto: Darko Jančikić

Ostavite komentar

Skip to content