Održan zabavno-glazbeni program povodom Međunarodnog dana žena

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U utorak, 8. ožujka 2022. godine, u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće, Centra za kulturu Sigmund Romberg i Grada Belišća, u dvorani Centra za kulturu, održan je zabavno-glazbeni program povodom Međunarodnog dana žena.

Na samom početku, sve prisutne pozdravila je ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg Tea Glavica. U glazbenom programu nastupio je Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće u sastavu Zvonimir Iveković, Matej Vidranski, Stjepan Jambrović, Dominik Stanković, Davor Novaković i Marko Glavica, solisti Ana i Marta Šikić, Nenad i Karlo Mikić, Emily Maras, Josipa Krišković, Nora Pastulović, Emina Vujnovac, Iva Kujundžić, Lucija Šimić, Ema Vujičić, Andreja Kristić, Valentina Pavlović te članovi MPD-a Belami pod vodstvom Aleksandre Čeliković Cvidrak. Program je upotpunila Sandra Glasovac čitajući inspirativne tekstove o ženama. Za tehnički dio zaslužan je Dominik Špoljarić, a za prigodno uređenu pozornicu djelatnici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

U ovom svečanom programu nastupili su izvođači svih generacija te je publika imala prilike uživati u raznovrsnim izvedbama i svatko je zasigurno pronašao nešto za sebe. Tekstovi o ženama poslali su poruku kako žena može biti nježna, a u isto vrijeme snažna i moćna.

Programu je nazočila zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković te potpredsjednici Gradskog vijeća Dario Fletko i Bojan Vuksanić koji su na ulazu u dvoranu svaku ženu darivali prigodnim crvenim karanfilom, a na kraju darovali karanfile i svim ženama koje su sudjelovale u programu. Publici se obratila i zamjenica gradonačelnika uputivši svim ženama prigodne riječi i čestitke.

Foto: Tin Lacković

Ostavite komentar

Skip to content