Održan koncert “Atma Mundi Ensemble svira Sigmunda Romberga”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ovogodišnje 43. Rombergove glazbene večeri, manifestacija posvećena jednom od najpoznatijih skladatelja glazbe za mjuzikle, operete i filmove prve polovine 20. stoljeća, Sigmundu Rombergu, nastavile su se u petak, 15. studenog 2019. godine, koncertom “Atma Mundi Ensemble svira Sigmunda Romberga”.

Jazz/etno ansambl iz Rijeke u sastavu je Zoran Majstorović – gitara, oud, ukulele, saz, Simone Serafini – kontrabas, Borko Rupena – bubnjevi, udaraljke i Mirko Cisilino – truba.

Publika je imala čast slušati i gledati suradnju hrvatskih i talijanskih glazbenika koji su bogatim instrumentarijem putovali kroz svjetsku glazbu i dočarili je oduševljenim posjetiteljima.

Atma Mundi Ensemble izveo je svoje autorske skladbe, a izveli su i djela Sigmunda Romberga – jazz klasike “Lover, come back to me” i “Softly as in a morning sunrise” iz operete The New Moon i “Serenade” iz operete The Student Prince.

43. Rombergove glazbene večeri donose još tri koncerta, a cijeli program pogledajte na sljedećoj poveznici: https://cks-romberg.hr/43-rombergove-glazbene-veceri/

Foto: Darko Jančikić

Ostavite komentar

Skip to content