Odigrana predstava “Tri treća tromjesečja” u sklopu Mjeseca komedije

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Prvi Mjesec komedije u Belišću nastavio se u nedjelju, 29. rujna 2019. godine, komedijom “Tri treća tromjesečja” Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vinkovaca.

U ovoj izvrsnoj komediji, čija se radnja odvija u bolničkoj sobi, igraju Mia Krajcar, koja je za ovu ulogu nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta 2017., Nikolina Ljuboja i Martina Stjepanović, koju je publika mogla gledati u televizijskoj seriji “Na granici”. Tri trudnice u devetom mjesecu trudnoće, Ivana, koja je u prividno sretnom braku više od petnaest godina, mlada i lijepa, ali ne tako bistra, hostesa Iva, te poslovna žena Ivona, koja je pristala biti nečijom ljubavnicom, ubrzo, kroz naizgled normalne ženske razgovore, shvate da imaju više zajedničkog nego što su ikada mogle zamisliti. Vesela komedija sa zanimljivim obratom vrlo je lako pridobila srca publike, koja je ponovno do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu Centra za kulturu.

Mjesec komedije nastavlja se predstavom za djecu Kerekesh Teatra “Grimmix”. Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg radnim danom od 7 do 15 sati, na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content