Obilježen Međunarodni dan žena uz prigodni glazbeni program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Međunarodni dan žena, 8. ožujka i ove je godine tradicionalno obilježen zabavno-glazbenim programom u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg u Belišću, a u organizaciji Grada Belišća i Centra za kulturu Sigmund Romberg.

U glazbenom programu nastupio je Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće u sastavu Zvonimir Iveković, Matej Vidranski, Stjepan Jambrović, Dominik Stanković, Davor Novaković i Marko Glavica, solisti Andreja Kristić, Nenad Mikić, Ana i Marta Šikić, Emili Maras, Nora Pastulović i Viktorija Bašić. Voditeljica programa bila je Sandra Glasovac.

Programu je nazočila zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, a na kraju programa čestitke za Međunarodni dan žena uputio je predsjednik Gradskog vijeća Dario Fletko koji je s pročelnikom Ureda gradonačelnika Domagojem Varžićem svaku ženu darivao karanfilom.

Nakon glazbenog dijela programa, obilježavanje Međunarodnog dana žena nastavilo se u Domu umirovljenika, gdje je u organizaciji Grada Belišća pripremljen domjenak uz glazbu.

Tekst: Grad Belišće 
Foto: Zaim Saljiji

Ostavite komentar

Skip to content