Obilježen Međunarodni dan žena u Belišću

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Međunarodni dan žena, 8. ožujka, i ove je godine obilježen zabavno-glazbenim programom u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg u Belišću, a u organizaciji Grada Belišća, Centra za kulturu Sigmund Romberg i glazbene sekcije Amaterskog kazališta Belišće.

Prepunu dvoranu zabavio je i oduševio Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće u sastavu Zvonimir Iveković, Stjepan Jambrović, Željko Čorba, Davor Novaković i Marko Glavica te solisti Ivica Koprivnjak, Ana Šikić, Lora Broz, Adalbert Bela Gyerek, Luna Bogdanović, Valentina i Vjekoslav Pavlović, Zvonimir Iveković, Marko Glavica, Andreja Kristić, Višnja Mihaljević te MPD Bel-Ami pod vodstvom Aleksandre Čeliković Cvidrak. Ovogodišnji glazbeni program, uz pregršt prigodnih pjesama i predivnih izvedbi članova kazališta, obogatili su i videji snimljeni na različitim lokacijama u Belišću, u kojima je velik broj ljudi, od najmlađih do najstarijih, na sebi svojstven način uputio ženema čestitku za njihov dan.

Programu je nazočio gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić sa svojim zamjenikom Domagojem Varžićem, koji su svaku ženu darivali prigodnim crvenim karanfilom. Ravnateljica Centra za kulturu Tea Glavica također je čestitala Međunarodni dan žena svim prisutnima i zahvalila svima koji su sudjelovali u realizaciji ovogodišnjeg programa. Za tehničku realizaciju programa zaslužni su Dominik Špoljarić i Zvonimir Iveković, za dekoraciju pozornice Bojana Reçica, a za logističku pripremu Brankica Milišić-Zečević i Nada Milekić.

Na kraju programa, gošćama se obratio gradonačelnik Belišća Dinko Burić čestitajući svim ženama njihov dan te izrazivši želju da ih ljubav i poštovanje koje im se iskazuje ovoga dana prati cijeloga života.

Foto: Darko Jančikić

Ostavite komentar

Skip to content