Komedija za djecu “Botaničari”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U subotu, 8. listopada 2022. s početkom u 11 sati, u Centru za kulturu Sigmund Romberg, bit će izvedena interaktivno – edukativna predstava za djecu “Botaničari” Teatra to go iz Osijeka. Ovo je posljednja predstava 2. Mjeseca komedije u Belišću, a i u okviru je Dječjeg tjedna 2022. godine.

Predstava “Botaničari” je interaktivno – edukativna komedija o običnim ljudima koji postaju eko junaci. Pronalaskom sjemenki drevne biljke imena Maximus Botanicus, botaničar Florijan Stolisnik i njegov vjerni pomoćnik vrtlar Borko kreću u misiju spašavanja zemaljske kugle od ekološke katastrofe i sigurne propasti. Naizgled jednostavan proces sadnje biljke, uslijed nepredviđenih okolnosti i posebne pripreme sudbonosne sjemenke, pretvara se u komičnu avanturu. Tek u suradnji s publikom naši junaci pronalaze rješenja i to u recikliranju, prenamjeni i sortiranju otpada kako bi pripremili mjesto za uspješnu sadnju tako bitne biljke. Ključ avanture je pronaći vlastiti način kako očuvati okoliš.

Ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content