Komedija Kerekesh Teatra “Dimnjačar”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 15. ožujka 2024. godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, započinje 44. Belišćanski dramski memorijal. Memorijal započinje komedijom “Dimnjačar” popularnog Kerekesh Teatra.

Komedija “Dimnjačar” najizvođenija je hrvatska predstava s više od 1350 izvedbi, a dosad nije bila izvedena na našem bližem području. U ovoj komediji dimnjačarske su priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom malog čovjeka koji vrlo lako uspostavlja komunikaciju s publikom. Ljubomir Kerekeš, koji je ujedno i jedini glumac u ovoj predstavi, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući nikome da se odmori niti na trenutak. Specifičan i simpatičan humor omogućuje dimnjačaru da uvuče publiku u interakciju i da se eksplicitno dotakne nekih nacionalnih frustracija i osoba. Tekst ove predstave napisao je Mirko Kelek, dok je za režiju zaslužan Ljubomir Kerekeš.

Ulaznice, po cijeni od 10 eura, možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg svakog radnog dana od 7 do 15 sati, na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content