Komedija Kerekesh Teatra “Beba”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U četvrtak, 16. ožujka 2023. godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, započinje 43. Belišćanski dramski memorijal predstavom “Beba” popularnog Kerekesh Teatra.

„Beba“ je nadimak Svjetlane Fufić, žene koja se, kako bi riješila neke izazove i probleme, odvaži otići psihologu po prvi puta u životu. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema Beba po dolasku u ordinaciju jednostavno započinje razgovor s prvim gospodinom u bijeloj odori na kojeg naiđe. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj, a kako će završiti ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte 16. ožujka 2023. U ovoj urnebesnoj predstavi igraju Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš, a tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Svoje ulaznice, po cijeni od 7 eura, možete rezervirati na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content