Komedija “Digitalno doba”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 5. travnja 2024. godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se treća predstava ovogodišnjeg Memorijala naziva “Digitalno doba” koju izvodi skupina “Babe bez kočnica.”

U ovoj urnebesnoj komediji saznat ćete kako funkcionira brak Sunčice i Pave koji prolazi kroz razne zaplete uzrokovane pravim i lažnim profilima na društvenim mrežama koji donose promjene i posljedice u braku, ali time izazivaju i zanimanje susjeda i prijateljica supružnika. Zanimljiva, suvremena i do sad još neviđena tema na kazališnim pozornicama zaintrigirat će i nasmijati svakoga tko dođe pogledati predstavu. U predstavi glume članice skupine “Babe bez kočnica” Zdenka Zbanatski, Ana Mihaljević, Ankica Jelkić, Kaja Antolović, Stanka Krznarić i Ana Puljek, a pridružuje im se Zvonimir Iveković. Šaptačice u predstavi su Nevenka Blažević i Nada Kavicki. Tekst i režiju potpisuje Zdenka Zbanatski. Predstava je već bila premijerno izvedena u prosincu prošle godine kada je izazvala veliki interes publike te ne sumnjamo da će tako biti i sada.

Ulaznice, po cijeni od 4 €, možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na telefon 031/533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook ili Instagram stranici Centra. Možete ih kupiti i u pretprodaji u računovodstvu Centra.

Ostavite komentar

Skip to content