Igre na ledu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 3. prosinca 2021., na belišćanskom Adventu, u organizaciji Turističke zajednice grada Belišća, Centra za kulturu Sigmund Romberg i Grada Belišća prvi su put održane Igre na ledu za djecu. Dvadesetero klizača svoju spretnost pokazalo je u trima igrama Okiti božićno drvce, Složi božićno drvce i Napuni trbuh snjegovića, koje je osmislila i pripremila organizatorska ekipa. Obje ekipe, Snjegovići i Pingivini, pokazali su zavidnu spretnost i preciznost na ledu, no malo bolja ipak je bila ekipa Snjegovići. Podršku i pomoć ekipama pružale su animatorice mrazice na ledu , a nije nedostajalo ni bodrenja iz navijačkih redova.

Na kraju natjecanja uslijedila je dodjela nagrada, koje je uručio predsjednik Gradskog vijeća Grada Belišća Domagoj Varžić.

Igre na ledu održat će se i sljedećeg petka, 10. prosinca, s početkom u 18.00 sati. Prijaviti se mogu djeca osnovnoškolske dobi, vješta na klizaljkama, do 9. prosinca, u Centar za kulturu, na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr i preko Facebooka Centra.

Foto: Efekt Media

Ostavite komentar

Skip to content