HNK Osijek: predstava “Ručni rad”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva vas na crnu komediju “Ručni rad” Hrvatskog narodnog kazališta iz Osijeka u petak, 20. travnja 2018. godine, s početkom u 20.00 sati u dvorani Centra za kulturu u Belišću.

“Ručni rad” autora Jeana-Claudea Danauda crna je komedija o položaju žena koje ne shvaćaju da su žrtve svog okruženja, koje su izgubile svaku vrstu empatije prema svome životu, ali posjeduju jako izraženu i iskrenu empatiju prema drugim ženama, što je svojevrstan apsurd. Danaud kroz prilično šaljivu priču o tri dijametralno suprotne žene progovara o nasilju što ga žene trpe u bračnim “idilama”.

U predstavi igraju Jasna Odorčić (Udovica, čudovište), Anita Schmidt (Sophie, glupača) i Ljiljana Krička Mitrović (gđica Petitpas, svetica). Redatelj predstave je Ivan Leo Lemo, dok je tekst prevela Višnja Machiedo. Kostimografiju potpisuje Marko Marosiuk.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a rezervirati možete u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

Ostavite komentar

Skip to content