Drama “Tamo gdje tuga spava”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U petak, 12. travnja 2024. godine s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se posljednja predstava ovogodišnjeg 44. Belišćanskog dramskog memorijala, drama Kazališta Županja naziva “Tamo gdje tuga spava”.

Drama je to koja je rađena prema istinitom događaju, ima elemente melodrame i prepuna je emocija, od ljubavi do mržnje, od neprihvaćanja do unutarnje boli, razočaranja i nade. Tipična je slavonska predstava koja govori o propasti pojedinca i ugledne slavonske obitelji zbog temperamenta, inata, duhova iz prošlosti. Radnja se odvija početkom prošlog stoljeća (1925.), glumci govore slavonskom ikavicom, a odjeveni su u nošnje. Ova vrlo emotivna priča šalje nam snažnu poruku o ljubavi, oholosti lažima i mržnji, ali i strahu prvenstveno od siromaštva te nas podsjeća da nažalost nemaju sve ljubavi sretan kraj. U predstavi igraju Marija Vištica, Branko Puhek koji je ujedno zaslužan i za režiju, Imman Hasić te Edita Petrović.

Ulaznice, po cijeni od 4 €, možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na telefon 031/533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook ili Instagram stranici Centra. Možete ih kupiti i u pretprodaji u računovodstvu Centra.

Ostavite komentar

Skip to content