Dječji tjedan u belišćanskom Centru za kulturu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nakon postavljanja prve slikovnice na otvorenom “U našemu šumarku”, koja je izmamila veliko zanimanje malih i velikih čitatelja, u belišćanskom Centru za kulturu nastavljeno je obilježavanje Dječjeg tjedna.

U petak, 8. listopada, prostore Centra za kulturu posjetila je vrtićka skupina Limači iz Dječjeg vrtića “Maslačak” sa svojim odgojiteljicama Sandrom i Brankom. Djeca su u obilasku naučila na koje sve načine izvođači mogu nastupati u kazalištu, kako izgleda kazališna dvorana te kako se pristojno ponašati u kazalištu. Za potpun dojam, djelatnici Centra za kulturu Dominik i Zvonimir rasplesali su djecu veselim pjesamama, a nije izostao ni hit “Kad si sretan”.

Potom su istog dana u goste došli učenici 3. d razreda OŠ Ivana Kukuljevića Belišće s učiteljicom Karmen Soldo na kreativnu radionicu koju se vodila djelatnica Centra Bojana Reçica. Radionica je bila nastavak odlične suradnje na izradi slikovnice, a učenici su izradili portret šumske životinje od kutija za jaja, rasvjetni lanac ukrasili jesenskim lišćem, a naučili su i decoupage tehniku na drvenim kutijicama.

Ostavite komentar

Skip to content