“Bombončići” posjetili Centar za kulturu Sigmund Romberg povodom Svjetskog dana kazališta

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U ponedjeljak, 25. ožujka 2024. godine, povodom Svjetskog dana kazališta, koji se obilježava 27. ožujka, Centar za kulturu Sigmund Romberg posjetila je mješovita vrtićka skupina “Bombončići”, zajedno s odgojiteljicom Marijom Dubrović i pedagogom Zdenkom Glasovcem.

Vrtićarce je na početku pozdravila zamjenica ravnateljice Centra za kulturu Sigmund Romberg, Patricija Jerković, te im ukratko ispričala čime se ova ustanova bavi, kao i nekoliko zanimljivosti o samom kazalištu, organizaciji kazališnih predstava, ali i o kazališnom bontonu. Djeca su bila jako radoznala i znatiželjna, spremno su odgovarali na pitanja, ali i postavljali vlastita. Nakon kratkog uvoda djeca su uz glazbenu pratnju djelatnika Centra, Zvonimira Ivekovića i Dominika Špoljarića, otpjevala nekoliko prigodnih pjesmica, a zatim su na pozornici zajedno sa svojom odgojiteljicom pokazali što oni znaju i što su nam pripremili. Poslije glazbeno-plesnog dijela, obišli su prostorije Centra za kulturu, a zatim je uslijedio likovno-kreativni dio ove posjete gdje su djeca crtala na temu kazališta.

Na samom kraju djeca su se zasladila keksima, bombonima i grickalicama, zahvalila su se na gostoprimstvu te darovali domaćinima mali znak pažnje, prigodne crteže. Raduju nas posjeti iz Dječjeg vrtića Maslačak Belišće i veselimo se svakom sljedećem druženju.

Ostavite komentar

Skip to content