“Amatersko kazalište kroz fotografije” u okviru Noći kazališta

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Amatersko kazalište Belišće i Centar za kulturu Sigmund Romberg pozivaju vas na manifestaciju Noć kazališta 2022., u subotu, 19. studenoga 2022. godine, s početkom u 19 sati. Noć kazališta ove godine održava se četrnaesti put, a manifestacija se potvrdila kao sjajan projekt u kojem uživaju svi koji vole kulturu.

Za ovogodišnju Noć kazališta 2022. Amatersko kazalište Belišće u suradnji s Centrom za kulturu Sigmund Romberg, pripremilo je program pod nazivom “Amatersko kazalište kroz fotografije”. Posjetitelji će imati priliku pogledati albume fotografija koji su sačuvani i spremani kronološki od čak 1920.- e godine pa sve do danas. Građani će moći pogledati fotografije svih onih koji su godinama nastupali i djelovali u Amaterskom kazalištu, kako u glazbenim, tako i dramskim sekcijama. Vjerujemo da će mnogi pronaći fotografije članova svojih obitelji, prijatelja, poznanika, a možda i vlastite te naučiti nešto o bogatoj povijesti Amaterskog kazališta Belišće.

Vrata Centra za kulturu Sigmund Romberg, uoči ovogodišnje Noći kazališta, bit će otvorena od 19 do 21 sat. Ulaz je besplatan.

Ostavite komentar

Skip to content